top of page
Zoeken

Vrijheid in verbondenheid

Eind 2022 heb ik de knoop doorgehakt en mijn lidmaatschap bij de beroepsvereniging opgezegd. Ruim 17 jaar was de aansluiting bij deze vereniging onderdeel van mijn praktijk, werk en leven. Deze beslissing heb ik dan ook genomen na jaren overleg m

et mezelf en collega's. Ik heb me heel lang verbonden en betrokken gevoeld bij de LVNT. En toch heb ik besloten om zonder hen verder te gaan...

In de loop der jaren heb ik mezelf ontwikkeld van massagetherapeut naar lichaamsgericht therapeut. Waarbij het lichaam een belangrijke ingang is om bewust te zijn. En ik mijn kennis en vaardigheden op het gebied van massage combineer met die van de Chinese Geneeskunde, Voedingsleer, Ademhalingstechnieken, Mindfulness en geweldloze communicatie.


Door me los te weken van de beroepsvereniging voel ik een enorme vrijheid die past bij mijn persoonlijke proces. Dit jaar (2023) neem ik de tijd om mijn praktijk opnieuw onder de loep te nemen en mijn aanbod nog meer aan te laten sluiten bij wie ik ben, wat ik kan en het liefste doe.

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


being_klein.png
bottom of page