Tarieven

munten

Annemieke van Leeuwen werkt vanuit haar praktijk in Zoetermeer (1 hoog). Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kun je contact opnemen via deze site. Belangrijk om te weten is dat er een hond in huis is!

Ik kijk graag met mensen mee naar wat ze zelf kunnen doen in de ondersteuning van hun eigen gezondheid en balans. Is er even geen balans in je financiën? Ik ben altijd bereid met je mee te denken over mogelijkheden”.

Prijzen lichaamsbewustzijn:
 

30 minuten (stoelmassage of aangepaste behandeling) 39 euro
45 minuten 48,75 euro
60 minuten 65 euro

 

Intake: 5 kwartier tot 1,5 uur € 85

 

Tijdens de eerste afspraak combineer ik een intakegesprek met een behandeling. Vervolgafspraken duren over het algemeen een uur. Genoemde prijzen gelden voor behandelingen in de praktijk. Er zijn mogelijkheden om te masseren op locatie. Prijzen zijn dan in overleg. Het is mogelijk dat deze consulten (deels) worden vergoed door je ziektekostenverzekeraar.

Voedingsbewustzijn

Dit traject incl. prijs bespreken we van tevoren aan de hand van jouw wens en diepste drijfveer. We bepalen het aantal sessies en hoe we deze vormgeven (in de praktijk in combinatie met (video)bellen en mailen. 

AdemPauze (een vorm van meditatie) 
Om de week op woensdag van 10.30-12.00 uur. Je betaalt € 15 per keer of koopt een kaart voor 6 keer voor € 78 (wat neerkomt op € 13 per keer). (Een proefles kost € 5.)

Mindfulness voor kinderen (7-12 jaar)
Vijf naschoolse bijeenkomsten van 5 kwartier op een nader te bepalen vaste dag en tijd. Concentratie, aandacht, adem en nog veel meer. Aan de hand van praktische oefeningen die ook thuis of in de klas kunnen worden gedaan.
Kosten: € 55 per kind voor 5 bijeenkomsten.

Vrouwen in de overgang

10 bijeenkomsten van 1,5 uur met minimaal 4 en maximaal 6 vrouwen. Totaalprijs € 110. 

being_klein.png