top of page

Tarieven

munten

Annemieke van Leeuwen werkt vanuit haar praktijk in Zoetermeer (1 hoog). Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kun je contact opnemen via deze site. Belangrijk om te weten is dat er een hond in huis is!

Ik kijk graag met mensen mee naar wat ze zelf kunnen doen in de ondersteuning van hun eigen gezondheid en balans. Is er even geen balans in je financiën? Ik ben altijd bereid met je mee te denken over mogelijkheden”.

Prijzen lichaamsbewustzijn:
 

Het uurtarief bedraagt 70 euro incl. 21% BTW.

Een eerste afspraak duurt ca 1,5-2 uur waarbij een intakegesprek wordt gecombineerd met een behandeling. Hiervoor betaal je € 95 (incl. 21% BTW).

 

Voor vervolgsessies kan gekozen worden voor een afspraak van een uur (€ 70) of een sessie met een maximumtijd van 2 uur voor € 95.

Voedingsbewustzijn

Dit traject incl. prijs bespreken we van tevoren aan de hand van jouw wens en diepste drijfveer. We bepalen het aantal sessies en hoe we deze vormgeven (in de praktijk in combinatie met (video)bellen en mailen. 

AdemPauze (een vorm van meditatie) 
Om de week op maandagavond van 20-21 uur online samen mediteren en uitwisselen. Vaak aan de hand van een thema. En met inzet van je ademhaling. Aan het eind is er de mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen. Meditaties worden opgenomen en gedeeld.

Om de week op woensdag komen we live bij elkaar van 10.30-12.00 uur. Je koopt een kaart voor 6 keer voor € 90 (wat neerkomt op € 15 per keer). (Een proefles kost € 5.)

Mindfulness voor kinderen (7-12 jaar)
Vijf naschoolse bijeenkomsten van 5 kwartier op een nader te bepalen vaste dag en tijd. Concentratie, aandacht, adem en nog veel meer. Aan de hand van praktische oefeningen die ook thuis of in de klas kunnen worden gedaan.
Kosten: € 55 per kind voor 5 bijeenkomsten.

Vrouwen in de overgang

10 bijeenkomsten van 1,5 uur met minimaal 4 en maximaal 6 vrouwen. Totaalprijs € 110. 

Akasha Soul Reading

Een reading duurt ca 1-1,5 uur. Voor een online reading via Zoom vraag ik € 75 en een afspraak in de praktijk kost € 95 incl. 21% BTW. Na de reading ontvang je een opname van de reading. 

being_klein.png
bottom of page